Afspraak maken? Bel 053-4336055 / 074-7920080

DE VERGOEDINGEN VAN ZORGVERZEKERAARS 2021

 

De zorgverzekeraars hebben voor 2021 een behoorlijk aantal wijzigingen doorgevoerd. Zoals u van ons gewend hebben wij hebben hiervoor een eigen lijst opgesteld (zorgverzekeringen 2021), aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. U dient bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekeraar te checken of alle zaken die voor u van belang zijn ook daadwerkelijk vergoed worden.

Bekijk hier de eigen overzichten t.b.v. vergoedingen orthodontie:

 

Hoeveel een complete behandeling exact kost hangt ondermeer af van de beginsituatie, de leeftijd van de patiënt en soms ook de ernst van de afwijking. Voordat we starten met de behandeling krijgt u een financieel gesprek zodat u exact weet wat u vergoed krijgt door uw zorgverzekeraar. Als dit niet voldoende is voor de gehele behandeling bespreken we met u de mogelijkheden die er zijn in deze gevallen, zodat u niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. 

 

Voor de meest accurate informatie verwijzen we u naar de polisvoorwaarden van uw eigen zorgverzekeraar. Op de site van Zorgverzekeraars Nederland vindt u een portaal naar alle zorgverzekeraars. Hieronder treft u een overzicht van de vergoedingen 2021 voor kinderen tot 18 jaar en voor volwassenen aan. 

Overzichten via Zorgwijzer.nl:

Voor een goed vergelijk voor wat betreft tandartsvergoedingen 2021 (tandartsverzekering.nl)

 

U dient als u een andere zorgverzekering kiest uzelf te vergewissen van de juistheid van de gegevens.

Deze kan afwijken van de voorgaande lijst en ook andere zorgverzekeraars bevatten. Belangrijk om te checken is of uw nieuwe zorgverzekeraar:

Laat u door uw zorgverzekeraar goed voorlichten over de mogelijkheden.

 

Wilt u andere vergoedingen bekijken die ook voor u interessant zijn klik op zorgwijzer.nl 
Indien u vragen heeft neemt u dan contact op met Hans Diemont.  

 
 
orthodontist enschede, orthodontie enschede, orthodontist hengelo, ortho enschede, ortho hengelo, orthodontie hengelo, orthodontist, orthodontie, beugel, beugels