Afspraak maken? Bel 053-4336055 / 074-7920080
Terug

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Ortho Company

In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst bij Ortho Company (Ortho Supplies) ben je samen met 3 andere collega’s verantwoordelijk voor het complete orderproces, van het invoeren van de order, facturatie tot het verzendklaar maken.Bedrijfsprofiel

Ortho Company bestaat uit vier divisies die gespecialiseerd zijn op het gebied van orthodontie. Ortho Supplies is de betrouwbare partner en leverancier van hoogwaardige kwaliteitsproducten op het gebied van orthodontische materialen. Via de webshop kunnen klanten zeer gemakkelijk orthodontische materialen bestellen. Ortho Lab is een volwaardig orthodontisch laboratorium voor techniekwerk, materialen en apparaten. Ortho Academy verzorgt cursussen en nascholing voor tandartsen die maxillofaciale orthopedie en orthodontie in de eigen praktijk willen opzetten. De opleidingen geven de mogelijkheid om goed theoretisch onderbouwd en vol zelfvertrouwen met orthondontie te starten en de werkzaamheden in de algemene praktijk uit te breiden. Ortho Forum! Het digitale kennisplatform voor orthodontie in de praktijk. Kennis en informatie op maat geleverd en begeleiding voor de gebruikers. Het geeft als resultaat meer zorg voor de patiënten, nog meer kennis en nog meer kwaliteit.

 

Functieomschrijving

In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst bij Ortho Company (Ortho Supplies) ben je samen met 3 andere collega’s verantwoordelijk voor het complete orderproces, van het invoeren van de order, facturatie tot het verzendklaar maken. Je bent de schakel tussen onze klanten en de interne organisatie waarbij jouw communicatieve vaardigheden en je dienstverlenende instelling goed tot zijn recht zullen komen. Je staat klanten professioneel te woord over o.a. ons assortiment, prijzen, kortingen, levertijden, cursussen en debiteurenbeheer. Om onze levertijden te waarborgen controleer je de actuele voorraad. Daarnaast ben je aanwezig op beurzen, seminars en cursussen die door Ortho Company (Ortho Academy) worden verzorgd.

Functie-eisen

 • MBO+/HBO niveau Commercieel/Marketing
 • commercieel gedreven en servicegericht
 • zelfstandig en in teamverband kunnen functioneren
 • goede organisatorische vaardigheden
 • goede communicatieve vaardigheden
 • flexibel en een proactieve houding
 • administratief goed onderlegd
 • goede beheersing van de volgende talen in woord en geschrift;
  Nederlands, Engels, Duits.
 • ervaring met MS office applicaties
 • ervaring met ERP systemen
 • beschikbaar minimaal 32 uur per week (ook weekend 6-8 x per jaar)
 • Affiniteit met de mondzorgbranche is een pré

 

Herken jij jezelf in het functieprofiel en voldoe je aan de functie-eisen dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Wij bieden je een boeiende en veelzijdige functie met mogelijkheden tot groei in een bedrijf met informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Salariëring is conform je verantwoordelijkheid en de markt.

 

Solliciteren met CV en motivatie naar hans.diemont@ortho-company.nl

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Ortho Company
orthodontist enschede, orthodontie enschede, orthodontist hengelo, ortho enschede, ortho hengelo, orthodontie hengelo, orthodontist, orthodontie, beugel, beugels