Afspraak maken? Bel 053-4336055 / 074-7920080
Terug

Update Coronanieuws Ortho Euregio

Zoals iedereen in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen zijn wij deze week weer begonnen met een zeer beperkt aantal zeer wenselijke maandcontroles. Dit doen we zowel in Enschede als in Hengelo. Wij vinden het medisch onverantwoord als een patiënt tijdens een lopende orthodontiebehandeling 6-8 weken niet wordt gezien voor een tussentijdse controle. Voor deze afspraak wordt u door ons gebeld en krijgt u van ons aanvullende informatie.

Wij hebben hiervoor ons reeds zeer strenge hygiëneprotocol nog verder uitgebreid met voorzorgsmaatregelen. Zo werken we op een beperkt aantal stoelen zodat we ruim voldoende afstand kunnen bewaren. Eveneens wordt het aantal patiënten dat tegelijkertijd in de praktijk aanwezig mogen zijn sterk gereduceerd.
Wij verzoeken iedereen met goed gepoetste tanden op de praktijk te komen, dus thuis poetsen, zodat we de poetshoeken minimaal hoeven te gebruiken. 
Ook krijgt elke patiënt voorafgaand aan de behandeling een chloorhexidine spoelmiddel.

Nogmaals u wordt gebeld voor de vervolgafspraak, is er GEEN telefonisch contact geweest dan gaat de eerder geplande afspraak NIET door!!


Blijf gezond en tot snel bij Ortho Euregio

Het Ortho Euregio Team

Update Coronanieuws Ortho Euregio
orthodontist enschede, orthodontie enschede, orthodontist hengelo, ortho enschede, ortho hengelo, orthodontie hengelo, orthodontist, orthodontie, beugel, beugels