Afspraak maken? Bel 053-4336055 / 074-7920080
Terug

Whatsapp Communicator

Achter de coulissen zijn we druk bezig geweest om een nieuwe manier van communiceren te realiseren. We merken dat veel mensen hun e-mail die twee dagen voor de afspraak wordt verstuurd over het hoofd zien of dat deze verloren gaat in de vele e-mails die binnenkomen.

We gaan met ingang van 15 juni aanstaande een try-out voor alle patiënten van de vestiging Hengelo lanceren. U krijgt dan via Whatsapp 75 minuten voorafgaand aan de afspraak bij Ortho Euregio een herinnering van de afspraak. Dat gebeurt via ons bedrijfsnummer Ortho Euregio +31 85 060 1451. Dit bericht is puur bedoeld als herinnering, u kunt deze afspraak niet meer afzeggen middels Whatsapp. Dat moet u minimaal 24 uur van tevoren doen.

Ook kunt u via Whatsapp diverse vragen stellen, die in de meeste gevallen automatisch beantwoord zullen worden. Voor vragen via Whatsapp die (nog) niet beantwoord kunnen worden wordt er binnen 24-uur contact met u opgenomen. Als er binnen 24 uur geen contact is opgenomen belt u dan zelf even met de praktijk. Ook in onze app (Ortho Euregio) wordt een knop toegevoegd waarmee u direct kunt appen.

Let op! De whatsappberichten worden verstuurd naar het nummer dat bij ons onder het "mobiele nummer" geregistreerd staat. Wilt u nog een mobiel nummer toevoegen laat ons dit dan weten per e-mail of bij de receptie.

Als de testfase in Hengelo voorbij is zullen we het ook voor de vestiging in Enschede gaan installeren, dat zal voorafgaand aan de ingebruikname worden gecommuniceerd. Het systeem zal in de loop van het gebruik verder geoptimaliseerd worden, voor suggesties en tips staan we uiteraard open, stuur dan een e-mail naar hans@ortho-euregio.nl

Op naar een prettige, betere en snellere manier van communiceren!

Het Ortho Euregio Team

Whatsapp Communicator
orthodontist enschede, orthodontie enschede, orthodontist hengelo, ortho enschede, ortho hengelo, orthodontie hengelo, orthodontist, orthodontie, beugel, beugels